måndag 28 november 2011

Våran Krösamaja....


Idag för 5 månader o ca 13 timmar sedan hade vi turen att få träffa denna lilla underbara tös.
 En liten tjej som för det mesta är glad, men kan verkligen göra sig hörd om allt inte är till belåtenhet eller om hungern gör sig påmind.
 Hon är en riktigt morgonpigg liten tjej. Hon tycker visst att man kan vakna kl 04:00 o att det är helt ok att kliva upp då. Som tur är det inte varje morgon ,men man kan räkna med att nån gång mellan 04:00 - 05:30 har lilla krösa sovit klart iaf.
 Sitta i sin nya gåstol tycker hon är fantastiskt trevligt, men korta stunder endast. Eller varför inte sitta i selen hos mamma eller pappa är ju oxå kul, då får man ju se allt från en annan synvinkel.
 Sova ute i vagnen är nog favoritsysselsättningen, o det kan hon ägna sig åt flera timmar i sträck, o då oftast mellan 09:00 - ca 13:30.
 Mat är en annan hobby hon har. Och efter att hon fick smak på ersättningen för drygt en månad sedan dissar hon mammas delux-mjölk. Men mest för att hon inte behöver anstränga sig lika hårt för att maten ska komma ur flaskan. Men hon blir lika arg verje gång då flaskan är tom.
Lite smakportioner har hon oxå fått nu på slutet så som majs- o potatispuré, mangopuré osså lite gröt. O allt detta äts med god aptit. Har även gjort mig för o fixat egen morotspuré och potatispuré, men det dög inte i lilla fröken.
 Rullar från rygg till mage kan hon, men rulla från mage till rygg ( som ska vara lättare) får hon inte till o det slutar oftast med en arg krösa.
 Storebror är en riktig idol, o glädjen man ser hos henne då hon får syn på honom värmer en långt in i hjärtat <3<3<3

Kärleken till våra barn är så enorm så jag kan inte med ord beskriva hur mycket vi älskar dem!!!

*Kram Sara*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar