fredag 7 maj 2010

VAB o lite pyssel hemmavid

Lille I har dragits med feber o blåsor i munnen 8som har försvunnit nu)sedan i lördags. Vi trodde först att det kanske var vattkoppor på G, eftersom det går på dagis, men kopporna har lyst med sin frånvaro...Måndagkväll så var febern hög o beslutet om att vabba på tisdagen togs.. Onsdag o torsdag var mina lediga dagar, men vabben fortsätter iaf idag till em då L-H kommer hem. brassar då upp över skogen för en helg på mitt underbara jobb :)

Igår så tog vi oss en tur till plantagen för inköp av Penséer för att göra vår på trappen, o fint blev det. Har även pysslat med att rama in några av I:s teckningar som sattes upp. Mycket fint blev det :)
Har så mycket idéer på saker som ska göras o pysslat med här hemma så en lista har skrivits o några saker har jag även kunnt bockat av.

Har oxå kommit igång lite lungt med att motionera igen efter min förkylning, som inte helt släppt greppet om mig än. Bara ett par nya joggingskor införskaffats så ska jag komma igång o jogga igen, har gjort det flera gånger i vår men insett att ett par nya skor är ett måste om jag inte ska förstöra knäna :) Ska ju försöka jogga hela vår ruset i år :)

Nä, nu pockar I på min uppmärksamhet o lite frukost :)

Ha en bra dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar