fredag 25 februari 2011

Semesterdag

Ja, idag har jag tagit ut en semesterdag :) Skulle ha jobbat 7-17, men eftersom jag hade ett besök hos barnmorskan inplanerat kl 10. Så istället för att sitta o åka som en galning blev det en semesterdag istället :)


Det var ju ett tag sedan jag var till barnmorskan nu. Hade inskrivning där i slutet på november. Men med andra barnet är det lite färre besök. Idag hoppas jag på att få höra det lilla pyrets hjärta slå :) O så hoppas jag naturligt vis att allt det andra ska vara bra, så som blodtryck, blodsocker och vikten. När det gäller min graviditet så har jag ju känt det lilla pyret sparka i säkert två månader redan. Men jag har oxå börjat fått lite "krämper". Foglossningarna är här för att stanna, hade det när jag väntade I oxå, men hade hoppats på att det inte skulle dyka upp den här gången. Sedan om jag stressar eller flänger runt mycket så får jag sammandragningar, så det gäller att ta det lite lungt.

Har som mål att jobba maj ut för att sedan kunna gå på havandeskapsledigt, om ansökan går igenom. Har då rätt att gå två månader före, men ska försöka att jobba tills det bara är en månad kvar :)


Ska idag efter MVC göra Birsta. Är ju lite lyxigt att få gå o strosa där utan barn. Lite inhandling måste göras av diverse saker, men ska oxå passa på att kika ut vad I ska få när han fyller 3 år om två veckor. Mammas lille prins <3

Ska även hämta upp sambon efter jobbet, o då ska matinhandling göras. Men tror att sambon ska få stanna i bilen då det brukar ha en tendens till att sticka iväg prismässigt när han är med o handlar mat ;)


Jaja...That´s it!!!

*Kram Sara*

1 kommentar:

  1. Förstår att det är fördelar och nackdelar med att vänta första och andra barnet. Hoppas inte krämporna blir värre bara. Roligt att du känt bebisens sparkar så länge. Själv väntar jag varje dag på att få känna något. Men bm berättade att moderkakan ligger i framvägg och att det därför kan dröja lite extra innan jag känner något. Längtar tills man känner första rörelsen;-) Har du redan sökt havandeskapspenning?? Jag tänkte ordna med det till veckan. Är redan omplacerad men det är fortfarande fysiskt och tungt arbete. Dessutom skulle det vara skönt att sluta jobba efter maj och få vara hemma i juni;-)
    Kram

    SvaraRadera