måndag 16 augusti 2010

Ja, då har första veckan sedan semesterns slut avklarats, o en ny vecka startar idag :)
Förra veckan så jobbades det måndag till torsdag för min del, o det kändes så bra att vara igång igen. Men tänk att efter tre veckors ledigt, så bara efter en timme i jobbpyamasen så var det som jag inte varit ledig en dag...? Konstig känsla det där :) På tre veckor har inte så mycket hänt på jobbet heller, bara lite lugnare.
I däremot tyckte inte att det skulle bli lika kul o komma tillbaka på dagis efter fyra veckors ledigt. Han blev ledsen hemma innan vi skulle åka, o han blev ledsen väl på plats. Men på torsdagen så hade nog hans "ångest" släppt oxå o han var glad att träffa sina kompisar. <3 mammas hjärta <3

I fredags så kokade jag o I saft här hemma, körsbär o rabarbersaft. Den blev supergod :) O han var så stolt över den, så det första I sa när L-H kom hem var att vi kokat saft. O varje gång vi druckit av saften i helgen så har han sagt det :) *Gullungen våran*
Vi har även köpt en ny dator, hunnit med en sväng in till stan o Drakbåtsfestivalen, men det blev en ganska kort visit. Fast en glass på stan o lite tittandes på drakar hann vi med innan I vart trött. Även ett besök hos bror m familj gjordes, där fick vi middag i form av grillat :) Lite pyssel hemmavid har oxå gjorts; gräsklippning, snickring o så inhandling av en ny o fin ytterdörr!! Längtar tills farstun blir klar :)

Har ju även lyckats fått till det med att lägga upp bilder här på bloggen, så det kommer från o med nu bli en mer "levande" blogg :)
*Kram Sara*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar